Education

Teksti i këngës 'Mbylli Syte E Qaj Me Zemer' nga Duli. Klikoni mbi titullin e më sipërm për të lexuar tekstin e plotë dhe shikuar videoklipin. Feb 02,  · Mbylli syt e qaj me zemer.. dhe ndegjo ket kengen time, Un kendoj e ti ndegjo.. shtrengo veten dhe duro, dhe aspak mos u zemro un kendoj e ti ndegjo.. shtrengo veten dhe duro, dhe aspak mos u zemro REF: dhe lot e mia qe pikojn qe une te du te tregoj (2x) me ne fund me perqafo dashuria jon sot mbaron dhe e di me sy ste sho ste shoh te un 5/5(20).

Duli mbyll syt e qaj me zemer

Teksti i këngës 'Mbylli Syte E Qaj Me Zemer' nga Duli. Klikoni mbi titullin e më sipërm për të lexuar tekstin e plotë dhe shikuar videoklipin. Feb 02,  · Mbylli syt e qaj me zemer.. dhe ndegjo ket kengen time, Un kendoj e ti ndegjo.. shtrengo veten dhe duro, dhe aspak mos u zemro un kendoj e ti ndegjo.. shtrengo veten dhe duro, dhe aspak mos u zemro REF: dhe lot e mia qe pikojn qe une te du te tregoj (2x) me ne fund me perqafo dashuria jon sot mbaron dhe e di me sy ste sho ste shoh te un 5/5(20).

see the video Duli mbyll syt e qaj me zemer

Duli- Mbylli Syt e qaj me Zemer, time: 4:22
Tags: Social empires hack tool without survey, Bruno mars i will wait for you, Nania idol bila rasaku ini rasamu,Guncrafter pro apk mod, Red alert 3 trailer

By Dudal

4 thoughts on “Duli mbyll syt e qaj me zemer”
  1. I am sorry, that I interrupt you, but it is necessary for me little bit more information.

  2. It is a pity, that now I can not express - I hurry up on job. But I will return - I will necessarily write that I think on this question.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *